Bogføring, regnskab & økonomi

Bogføring & regnskab

altEr mange og forskellige opgaver som kræver et bredt kendskab og specielle faglige kvalifikationer, hvilket vi har. Derfor er vi i stand til at tilbyde en meget effektiv og korrekt bogføring og regnskabsførelse.

Bogføring - få frigivet ressourcer.

Mange virksomheder bruger unødigt meget tid på bogføring, og betaler desuden en unødig høj revisorregning for at få afsluttet regnskabet. Når din virksomhed vælger at overdrage bogholderi og administration til os, vil der blive frigivet ressourcer, som kan anvendes til at fokusere på din virksomheds primære forretning.

Budget - tænk på næste år.

For nogle virksomheder er budgetter ligegyldige, men for andre kan det være et godt værktøj at arbejde udfra. Vi udarbejder gerne et budget i samarbejde med din virksomhed - uden at dette betyder en kæmpe regning.

Periode regnskab - uden store omkostninger.

Med en effektiv bogføring vil man til hver en tid kunne udskrive et korrekt periode regnskab, uden væsentlige ekstra omkostninger.

Årsregnskab - optimer revisor omkostningerne.

Når de fleste virksomheder afleverer deres regnskab til revisor, vil der være mange timers arbejde til revisor - men ikke når vi afleverer materialet, da vil alt være afstemt og klargjort - hvilket betyder en lavere revisorregning for udarbejdelse af årsregnskabet.

Vi samarbejder med både statsautoriserede og registrerede revisorer.